مشاوره حقوقی رایگان - عدم پس گرفتن کالا

با عرض سلام خسته نباشید . بنده یک لباس مجلسی خریداری کردم به مبلغ 10 میلیون تومان پس از اوردن به خونه متوجه گران فروشی عدم کیفیت لباس و عدم صدور فاکتور عدم درج قیمت روی کالا شدم فردای آن روز به مغازه رفتم گفتم شما تضمین دادین جنس ترکه به هیچ عنوان اکلیل نمیریزه این اکلیل های کف مغازه واسه لباسای دیگست اما این لباس مدام اکلیل میریزه و مورد هایی که گفتم به اون فروشنده ذکر کردم اون اقا نه تنها فاکتوری بمن نداد بلکه منو با فحاشی از مغازه بیرون کرد و گفت هر جا دوست داری برو شکایت کن هیچ کاری از دست برنمیاد با اینکه محترمانه صحبت کردم حتی بقیه مغازه دارا شاهدن من به اداره صنف پوشاک شکایت کردم اما کارشناسی درستی انجام نشد و گفتن ما نمیتونیم براتون کاری انجام بدیم ... این فروشنده انگار همه جا دست داره خیلی مطمئن حرف میزد که هیچ کاری از دستت برنمیاد هرجام دوست داری شکایت کن خواهش میکنم کمکم کنین اخه مگه کارای این اقا جرم نیست اخه چرا رسیدگی نکردن خواهش میکنم راهنماییم کنین من چیکار کنم کجا میتونم شکایتم پیگیری کنم ؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد