مشاوره حقوقی رایگان - فروش کالای بی کیفیت و پاس نکردن چک خریدار

سلام از یه کارخونه کوچیک تشک های طبی و فنری خرید کردم و الان ی سرشو فروختم مشتری ها شاکی هستن و فهمیدن کالا ها بی کیفیت هستن الان میتونم جلوی چک‌ها رو ببندم و شکایت کنم چون بهشون گفتم چک‌های منو پس بدید منم تشکهاتون و که نو هستن به دردم نمیخورن بهتون برمیگردونم اعتمادی دیگه نیست ولی قبول نمیکنن میتونم شکایت کنم و چک‌ها رو ببندم جلوشو

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
دشوار است
اگر ان چیزی که مدنظر شما بوده تحویل نشده
اری راه حل وجود دارد
به هر حال موضوع نیازمند بررسی بیشتر است...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل می توانید طرح دعوی کنید