مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله

سلام پدر من یک امتیاز زمین داره که نصف یک قطعه از کل امتیاز رو یک هفته قبل اینکه نصف قطعه دیگشو به یک بنده خدا دیگه بفروشه جای مهریه به صورت قولنامه دستی به مادرم داد و من و خواهرمم به عنوان شاهد امضا کردیم . هفته بعد نصف دیگه امتیازش رو فروخت به یک بنده خدا دیگه و در قسمت مساحت کل نوشتن که نصف یک قطعه از کل امتیاز ولی در قسمت توضیحات با فریب نوشتن بعد پایان واگذاری امتیاز را تمام و کمال به خریدار تحویل نماید . حالا که سند امده یارو دبه کرده که نه من کل امتیازتو خریدم و باید کلشو به نامم بزنی و بعد بابام گفته من نصف قطعه از کل امتیازمو فروختم گفته برو قسمت توضیحاتو بخون بعد که خوندیم دیدیم متاسفانه درسته و با اینکه ما نصف قطعه رو فروختیم و در قسمت مساحتم اینو نوشته ولی در توضیحات نوشتن تمام کمال امتیاز و متاسفانه اسقاط کافه خیاراتم نوشته . اگر مادرم شکایت کنه از بابام و اون بنده خدا چون اول اون خریده و جای مهرش بابام بهش داده میتونه نصف قطعشو بگیره؟ و بابام چی میتونی شکایت کنه و قراردادو با اون خریدار فسخ کنه؟ چون در یک قولنامه دو چیز کاملا مجزا نوشتن در قسمت مساحت زدن نصف قطعه از کل امتیاز و در توضیحات نوشتن تمام کمال امتیاز و هم قولنامه مادرم دستیه و هم قولنامه خریدار دیگه. اگر راهنمایی کامل کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

مریم روحی

سرکار خانم مریم روحی :

سلام امکان احقاق حق وجود دارد منتها می‌بایست مدارک را دقیق مطالعه کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید مفاد مبایعه نامه مطالعه گردد
ولی ظاهرا شما نصف امتیاز را انتقال داده اید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اسناد و مدارک باید مورد بررسی قرار گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد مبایعه نامه مطالعه شود