مشاوره حقوقی رایگان - معامله رو کاغذ

سلام و خسته نباشید پدر بنده یک زمین داشته که با یکی از دوستان به صورت دست نوشته بین خودشان معامله کردن که پدربنده زمین به مترژز فلان به جناب اقای فلانی داده در قبال اون طرف مقابل هم با در دست داشتن یک کپی از قولنامه زمین خودش اون زمین رو به متراژ فلانی به پدر بنده داده هر دو امضا کردن و یک شاهدم امضا کرده حال زمین که طرف مقابل داده زمین قبلا فروش رفته و پدر بندرو گول زدن کپی قولنامه که خیلی به سختی میشه خوند دست پدر بنده موحود میباشد ایا میشود کاری کرد که زمین ما یا ارزش زمین را برگردانیم ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله شکایت فروش مال غیر یا مطالبه ثمن کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ابتدا باید مشخص گردد که قرارداد تنظیمی در قالب عقد بیع بوده یا عقد معاوضه
و بعد باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر بایر اسناد و مدارک شما را رویت کنیم دلایل باید بررسی شود اینکه متعلق به چه زمانی است نیز اهمیت دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید