مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دریافت رشوه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
بنده مهندس ناظر ساختمانی هستم که مالک آن تخلفات فنی و ایمنی زیادی داشته است و به همین دلیل به او پایان کار ندادم. حالا مالک رفته به اتهام درخواست رشوه از سوی بنده از من شکایت کرده است و دو نفر از آرماتوربند ها رو به عنوان شاهد دروغین با خودش آورده است. در متن شکایت هم نوشته که بنده از او درخواست رشوه کردم که ببرم به کسی دیگر بدهم تا پایان کار زودتر صادر بشود. در صورتی که هیچ مبلغی بین ما رد و بدل نشده و تمام این ها کذبیات هستند. من اوایل برای کمک به مالک به او گفتم که تعویض ناظر انجام بدهیم تا شاید مهندس دیگری حاضر بشود با این شرایط ساختمان به او پایان کار بدهد. مالک به من گفت یعنی باید به مهندس جدید رشوه بدهم؟ من گفتم این موضوع به من ارتباطی ندارد که چطوری میخواهی با ناظر جدیدت سازش کنی. فایل مکالمه تلفنی ما هم موجود هست که چی گفته و چی شنیده است. حالا مالک این شکایت کذبیات رو از من کرده که به خیال خودش تحت فشار قرار بگیرم و به او پایان کار بدهم. ممنون میشم راهنمایی ام بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم اخذ رشوه ، طبق قانون شرایطی خاص دارد که در مورد شما صدق نمی کند . چون هنوز مالی به عنوان رشوه ، به مرتشی داده نشده است . پس به احتمال زیاد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد .
تماس بگیرید

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

با سلام
با ارائه ادله خود و همچنین با توجه به عدم رد و بدل شدن مبلغ و با به چالش کشیدن شهود در جزئیات ادعاهای خود می توانید در دادرسی پیش رو موفق شوید

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام صرف درخواست رشوه جرم نیست و قابل تعقیب و مجازات نمی باشد.