مشاوره حقوقی رایگان - دستورالعمل اجرایی ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری

با سلام و عرض احترام
آرایی که در دیوان عدالت اداری خلاف شرع بیّن تشخیص داده می شود و اعمال ماده 477 می شود و قوه قضاییه مراتب را به دیوان عدالت اداری جهت بررسی ارسال می کند نهایتاً طبق دستورالعمل ماده 477 ، رأی اصلاحی توسط شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری صورت می گیرد یا توسط قوه قضاییه و دیوان عالی کشور؟

پاسخ ها :

مجید گشایشی

جناب آقای مجید گشایشی :

شما موضوعات را خلط نمودید. اعمال ماده 477 در صورت پذیرش در شعب مخصوص در دیوان عالی کشور انجام میشود.