مشاوره حقوقی رایگان - حكم فروش مال مشاع

باسلام
عمويم ١٥سال قبل قطعه زمين مشاع وراث را به فردي فروخته بعداز اين مدت شكايت عليه عمويم انجام داده ايم در دادگاه يك مرتبه حكم به ابطال معامله فضولي صادر شد ولي دادگاه تجديد نظر ايراد شكلي به نوع دادخواست گرفت باز شكايت به بطلان كرديم در اين مرتبه دادگاه بدوي سكوت طولاني مدت و عدم تقسيم تركه و حقوقدان بودن عمويم را دليل قرارداده اند و دادخواست ما را رد كرده و مجددا دادگاه تجديدنظر اين راي را تاييد كرد و تاكنون هركدام از راي هاي صادره را به هرحقوقدان ارائه داده ايم گفته اند كه اين حكم ها خلاف بين شرع مي باشد حال چاره كار ما چيست؟ باتشكر فراوان

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید اعاده دادرسی با اعمال ماده 477 را از رئیس دادگستری استان خود تقاضا کنید. البته بهتر است حتما با مشورت با یک وکیل متن های خود را تنظیم کنید و مراجعات خود را انجام دهید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام من فکر میکنم نحوه طرح دعوا و دادخواست شما ایراد داشته. و می‌بایست به شیوه دیگری اقدام می‌کردید.