مشاوره حقوقی رایگان - شمولیت دستورالعمل اجرایی ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری به آرای قطعی دیوان عدالت اداری

با سلام آیا دستورالعمل اجرایی ماده 477 قانون آئین دادرسی کیفری به شماره 9000/135954/100 مورخ 9/9/1398 به آرای قطعی دیوان عدالت اداری نیز تسری دارد یا خیر؟ لطفا دقیق جواب بدین مارو دنبال نخود سیاه نفرستین . اگر پاسخ رو دقیق میدانید جواب بدهید.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

ماده 477 موارد اعاده دادرسی ست از آرای قطعی و فرقی بین مرجع صاد کننده رای نیست . شما هم مودبانه تر راهنمایی درخواست کنید