مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن به نرخ روز

با درود
شخصی به استناد مبایعه نامه عادی اقامه دعوایی به خواسته الزام به انتقال سند رسمی انتقال طرح که به دلیل انتقال رسمی مبیع به ثالث،رای به بطلان دعوایی ایشان صادر و قطعی گشته.
حال خواهان با اقامه دعوای مطالبه وجه تقاضای دریافت قیمت روز مبیع تالف را نموده کما اینکه در رای قطعی دعوای سابق(دعوای الزام به انتقال)که مستند دعوای مطالبه وجه حاضر اوست نحوه مطالبه وجه را قیمت روز آن بر اساس ثمن پرداختی معین کرده نه قیمت روز خود مال منتقل شده که این دادنامه با اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری،تایید و قطعی گردیده.حال:
1- آیا خواهان قبل از اقامه دعوای مطالبه وجه بدوا یا ضمن آن نباید ابطال مبایعه نامه ادعایی را بخواهد؟
2-آیا رای قطعی پرونده سابق(الزام به انتقال) که در دیوان نیز به دلیل اعمال ماده 477 که تایید و قطعی گشته و همانطور که گفته شد نحوه مطالبه وجه را برای خواهان مشخص نموده(قیمت روز ثمن) که‌ دادنامه موصوف در پرونده حاضر(مطالبه وجه)مستند دعوی خواهان نیز میباشد.با این وصف آیا دادگاه بدوی پرونده حاضر نباید از آن تبعیت کرده و بر اساس آن و نیز دادنامه دیوان که به واسطه اعمال ماده 477 در راستای تایید آن رای قطعی صادر نموده،عمل کرده و رای مقتضی صادر نماید؟
با سپاس