مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر درب پارکینگ به عهده موجر است یا مستاجر؟

با سلام و خسته نباشید
در آپارتمان تصمیم گرفتند که موتور و کرکره آلومینیوم درب پارکینگ تعویض گردد. بنده به عنوان مستاجر گفتم این هزینه چون قسمتی از مشاعات ساختمان است به عهده مالک می‌باشد که با مخالفت مالک‌ها مواجه شدم.
لطفا راهنمایی بفرمایید این هزینه به عهده کیست؟ لطفا بند قانونی این مورد را نیز ذکر بفرمایید.

پاسخ ها :

تعویض درب آپارتمان در ساختمان هزینه مشترک آپارتمان موجر مستاجر