مشاوره حقوقی رایگان - اشتراک های مشترک

درود خسته نباشید
من خونه ای اجاره کردم اشتراک هاش ( کنتورها) با ی مستاجر دیگه مشترک هست اون مستاجر پول مصرفی خودش یک ساله که پرداخت نکرده و همه رو من پرداخت کردم به صاحب خونه هم میگم ،خودت مصرفی مستاجرت حساب کن بعدا یا ازش بگیر یا از پول پیشش کم کن ، میگه به من ربطی نداره از خودش بگیر خودش هم که میگه ندارم هر ماه هم ی قبض جدید میاد ، نمیدونم چکار کنم پرداخت نکنم ی مشکله پرداخت کنم از کی بگیرم نه مستاجر میده نه صاحب خونه پس چکار کنم ؟ بنگاهی هم که قولنامه خونه نوشته حرف صاحب خونه رو میزنه مگه وظیفه صاحب خونه نیست به این مشکل رسیدگی کنه ؟
لطفا ی راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موقع خروجر از منزل باید موجر از مستاجر بگیرید وتعیین تکلیف کند باشما حساب کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود به مستاجری که از تکالیف قانونی خود سرباز زده است اظهارنامه ارسال کنید و بر مبنای آن الزام به ایفای تعهدات و همچنین مطالبه وجه را درخواست کنید. در صورتی که نتیجه‌بخش نبود از طریق مراجع قضایی اقدام کنید و دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. البته که اگر بدون اذن داین، اقدام به پرداخت دین وی کنید در اصل نمی‌توان مطالبه‌ای داشته باشید ولیکن در نهایت برای جلوگیری از اتفاقات آینده، اقدام به جداسازی انشعابات کنید که این امر بر عهده مالک است؛ چرا که در زمره هزینه‌های اساسی قرار می‌گیرد.