مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان من به مدت 4 ماه مستاجری نداشت باید پول گاز را کامل بدهم ویا فقط حق ابونمان گاز را بدهم

با توجه به اینکه اپارتمان من از مهر ماه 95 تا اخر دی ماه95 خالی بود ومستاجر ی نداشت هیت امنا مجتمع مسکونی مطالبه کامل پول گاز مصرفی ساکنین را به نسبت مساوی از من می نماید وشکایت نیز نموده وشورای حل اختلاف ابتدا در جلسه اول داد رسی می گفتند که فقط نسبت مطعلقه از پول ابونمان قبض گاز را بپردازم ولی حالا رای به پرداخت پول گاز به نسبت مساوی کل ساکنیین را رصبق مواد 198 قانون ایین دادرسی نموده است ورای به محکومیت من داده است که این عملا خلاف شرع وعرف است ومن به این رای اعتراض دارم خواهشمند است راهنمایی لازم را بفرمایید . با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

هزینه های جاری مانند برق و گاز قاعدتاً نباید از جانب شما پرداخت شود و هزینه های مشترکی مانند تعمیرات و... از طرف شما باید پرداخت شود. اما از لحاظ قانونی طبق ماده 4 قانون تملک آپارتمان ها پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا نگیرد الزامی است و بنا به تعبیری هزینه های مشترک را شامل گاز، آب و... نیز می دانند به خصوص در ساختمان هایی که هزینه شارژ به جز هزینه آسانسور و... شامل هزینه هایی مثل آب و گاز نیز می شود. راه حل این بوده است که از همان ابتدا که آپارتمان شما خالی شده این موضوع را مطرح می کردید که آپارتمان شما به طور کلی خالی شده و هیچ ورود و خروجی به آن جا وجود ندارد تا با تصویب در مجمع عمومی به طور قراردادی، از پرداخت این بخش از هزینه ها معاف می شدید. راهی که برای شما می ماند این است که عنوان کنید که هزینه های مشترک شامل هزینه قبض گاز نمی شود و هزینه های مشترکی که به اصطلاح اور شارژ (شارژ مالکین) نامیده می شود را دربرمی گیرد که مواردی مانند هزینه تعمیرات، نظافت ساختمان و... است. همچنین عنوان کنید که هزینه آب و برق و گاز مشترک باید براساس میزان حضور شما محاسبه شود.