مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام، اگر زوج پرونده ضرب و جرح داشته باشد و همسرش را مورد اذیت و آزار قرار داده است. از نظر روانی کنترلی به رفتار خود ندارد. آیا درخواست معاینه پزشکی قانونی تاثیری دارد،که دو طفل پیش مادرشان بمانند؟ در ضمن قاضی نیز به این موضوع اذعان دارند. مادر چگونه از دو طفل خود نگهداری نماید؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله اگر پرونده داشته باشند و نیز نامه پزشکی قانونی باشد میتوانید سلب حضانت کرده و نسبت به درخواست حضانت اقدام کنید