مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام. شوهر من دست بزن داره و منو کتک میزنه بهم فحاشی میکنه و خلاصه مشکل روانی داره و نمیتونه خودشو کنترل کنه و دو پسر 5 و 1 ساله دارم اگه درخواست طلاق بدم و دادگاه شوهرمو پیش مشاور بفرسته و مشاور تایید کنه که مشکل روانی داره میتونم با نامه مشاور هم طلاق بگیرم هم حضانت دایم بچه هامو از طرف دادگاه بگیرم در ضمن پدر شوهرم هنوز زنده است و بالای 65 سال سن داره امکان داره دادگاه بعد از سلب حضانت از شوهرم حضانت بچه ها رو به پدر شوهرم بده

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر حضانت تا هفت سالگی با مادر است و در صورت اثبات عدم صلاحیت وی میتوانید بعد از هفت سالگی فرزند نیز از ایشان سلب حضانت کنید .حضانت با ولایت فرق دارد .ولایت با پدر یا جدپدری است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزندان تا 7 سالگی با شما است و اگر دادگاه تشخیص دهد که بودن فرزندم به مصلحت آنها است می تواند حضانت فرزندان را به صورت کامل به شما بدهند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حضانت فرزندانتان تا 7 سالگی بر عهده شماست اگر اثبات کردید مشکل روانی دارند میتوانید از ایشان سلب حضانت نمایید