مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام من حق طلاق دارم و میخوام جدا بشوم و یک دختر ده ماهه دارم که می‌خوام بدونم چطور میتونم حضانتش رو بگیرم ، بچه شیر مادر میخورد و همسرم سابقه بیماری روانی و بستری شدن دارد آیا میتونم از این بابت هم حضانت بچه رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید....

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به لحاظ تخصصی بودن موضوع از مشاوره تلفنی کمک بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا هفت سالگی حضانت با شماست و بعد از آن بنابر مصلحت طفل عمل خواهد شد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

تا هفت سالگی حضانت با مادر است مگر مادر صلاحیت نداشته باشد.
پس از آن با دلایلی که ذکر کردید عدم صلاحیت ایشان را به دادگاه اثبات نمایید.
پس از پایان 9 سالگی هم دخترتان از سن حضانت خارج میشود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حضانت تا هفت سالگی با مادر پس از آن با پدر مگر رعایت مصلحت فرزند البته پس از 9 سالگی دختر ودش انتخاب خواهد کرد و دادگاه ورود به حضانت نمی‌کند

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام.بله .بله.
با استناد به بیماری می توانید در طرح دعوی موفق شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضانت فرزند تا 7 سالگی بر عهده مادر است
بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون حضانت فرزند تا سن 7 سالگی با مادر است.

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.اولا.بادراختیارداشتن حق طلاق یا همان وکالت در طلاق، البته اگر محضری باشد ،میتوانید درخصوص زوج،وکیل برای ایشان اختیار نمایید و با طرح دادخواست طلاق اقدام نمایید ولیکن حضانت فرزند تا هفت سال با مادربوده و بعداز آن با پدر،ودرنهابت هم ،بعداز سن بلوغ با هرکسی طفل ،تمایل داشت،ضمنا اگر زوج مشکلاتی که عرض کردین دارد،میتوانید اقدام نمایید ولیکن باتوجه به مدارک و دلایل و مصلحت طفل دادگاه محترم مبادرت به اتخاذ تصمیم مینماید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بچه شیرخوار را نمی توانید از مادرش جدا کنید.
به هر حال اگر بخواهید می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر می‌باشد