مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر

سلام من اگه بخوام مستقل زندگي كنم اگه خانوادم برن پيش پليس و بگن من گمشدم پليس بهشون كمک ميكنه كه از طريق سيم كارت يا كارت بانكيم بفهمن كجام و پيدام كنند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله
اما وقتی مراجعه کنید پرونده بسته میشود و نمی توانند ادامه یا مانع شوند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بالای 18 سال سن داشته باشید هرگونه دخل و تصرف و تسلط کامل بر زندکی خود دارید و کسی نمی‌تواند مانع شما شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است
بستگي به سن شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است
اگر آشکارا بخواهید مستقل زندگی کنید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر بالای 18 سال داشته باشید می توانید به صورت مستقل زندگی کنید