مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر در صورت مستقل شدن

سلام من دختر 21 ساله هستم دانشجوی پزشکی ام. پدر و مادرم وقتی 10 سالم بود جدا شدند من با پدرم زندگی میکنم. این دوسه سال اخیر مادرم به خانه پدرم اومد و با ما زندگی کرد و تقریبا هر روز بحث و دعوا پیش میاد و این مسئله من رو داغون میکنه. جدا از اون پدرم نمیذاره از خونه بیرون برم و فقط با خودش من رو بیرون میبره. با اینکه من الان دانشجو ام و تو محیط آزمایشگاه نمیشه چادر سر کرد مجبورم میکنه به پوشیدن. اگر کمترین مواد ارایشی روی صورتم ببینه حتی کرم دعوا و .. خواهرم هم تو همین سن بخاطر این مشکلات ازدواج کرد و رفت از این خونه. از همین جهت میخواستم ببینم میتونم خودم مستقل برم زندگی کنم؟ آیا بهم پولی تعلق میگیره برای مخارجم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مستقل زندگی کنید ولی بهتر است اینکار را نکنید و با تمام محدودیت ها بهتر است در کنار خانواده بمانید.
می توانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و مشکل خود را در میان بزارید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، سعی کنید به دنبال راه حل مشکلات از طریق مراجعه به روانشناس و مشاوره داشته باشید .
اما از نظر حقوقی شما میتونید مستقل شوید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
در صورتیکه توانایی مستقل زندگی کردن را دارید می توانید از نظر قانونی مستقل زندگی نمایید
اگر فاقد شغل باشید می توانید نفقه بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
راه حل شما مستقل زندگی کردن نیست سعی کنید با مذاکره و اقناع موضوع را حل نمایید

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

از لحاظ قانونی می توانید مستقل زندگی کنید و در صورت نداشتن درآمد و دارا بودن پدرتان می توانید مطالبه نفقه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله طبق قانون پدر مکلف است تا زمان ازدواج دختر ، نفقه دختر را پرداخت نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای مستقل زندگی کردن باید ابتدا استقلال مالی داشته باشیدچرا که پدرتان قطعا مخالفت می کند.