مشاوره حقوقی رایگان - دختر

سلام من 13 سالم است و میخواهم مستقل زندگی کنم الان من با مادرم زندگی میکنم و واقعا خیلی عصبی است و خیلی سخت گیر است حتی میخواهد من و با دوستام جداکنه مدرسه مو عوض کنه گوشیم رو نمیده و خیلی چیزهای دیگر... پدرم هم معتاد است و در زندان است میخواستم ببینم من میتونم تنها زندگی کنم و مستقل باشم خواهش میکنم کمک کنید.؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمک تان بیاید 123

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر شما به سن قانونی که هیجده سال تمام است نرسیده اید ولی با او اورژانس اجتماعی تماس بگیرید برای مشاوره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما بهتر است به حرف مادرتان گوش کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تا رسیدن به سن 18 سال این اختیار را ندارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام شما به سن قانونی جهت مستقل زندگی کردن نرسیده اید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید ،
برای حل مسائل خانوادگی تان بهتر است با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید