مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد

سلام وقتتون بخیر
من دختر 21 ساله ای هستم که پدر و مادرم در بچگی از هم جداشدن الان با مادرم زندگی میکنم و پدرم حتی نفقه من رو هم پرداخت نمیکنه اما مادرم رو تهدید کرده که اگر اتفاقی برای من بیفته ازشون شکایت میکنه و من الان میخوام سرپرستی خودمو برعهده بگیرم ایا امکانش هست؟اگر امکانش هست باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هدف شما از این کار چیه ؟
شما می تونید زندگی مستقلی داشته باشید فقط برای ازدواج و خروج از کشور نیاز به اجازه پدر دارید .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما استقلال دارید و تحت حضانت هیچ کس نیستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما الان هم بدون هیچ اقدام قانونی میتوانید مستقل شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما الان هم بدون هیچ اقدام قانونی میتوانید مستقل شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما تحت حضانت هیچ کس نیستید و میتوانید مستقل باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در حال حاضر شما مستقل هستید به جهت شرابط سنی و از حضانت خارج کلیه مسئولیتها نیز با شخص شماست صرفا در ازدواج نیاز به اذن پدر دارید ولاغیر