مشاوره حقوقی رایگان - زندانی رای باز

سلام وقتتون بخیر در مورد کسی که رای باز شده و در جایی مشغول به کار شده آیا حقوقی به او تعلق میگیرد و این که آیا باید هر ماه پولی رو به عنوان تمدید به اون واحد که مشغول به کار هست پرداخت بشود؟ میشه لطف کنید جواب بدیید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنیدشما می‌بایست بررسی شود