مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی رای باز

سلام همسر من شغلش قصاب پنج سال پیش به دلیل نگهداری هجده کیلو تریاک به 9سال حبس محکوم شد و تا هشت ماه پیش به قید وثیقه آزاد بود تا اینکه حکم جلبش اومد و هشت ماه به زندان افتاد الان بعد از هشت ماه زندانی حدود یکماه هست ک رای باز شده ....می خواستم بدونم آیا امکانش هست با گرفتن وکیل ازین رای باز بودن هم آزاد بشه. با توجه به اینکه همسر بنده هیچ گونه سابقه کیفری نداشته و بار اولش هم بوده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
خیر
شما بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس شما میتوانید به قاضی اجرای احکام
، درخواست آزادی مشروط را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود درخواست آزادی مشروط را بعد از گذشت 3 سال از حبس به قاضی اجرای احکام کیفری بدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعد از گذشت سه سال درخواست آزادی مشروط دهید