مشاوره حقوقی رایگان - غیبت زندانی رای باز

سلام‌. من‌ رای‌ باز هستم‌ و ماهی‌ یک‌ شب‌ باید‌ برم‌ زندان‌ الان‌ سه‌ روزه‌ که‌ نرفتم‌ و فردا‌ میخوام‌ برم‌ آیا‌ رای‌ باز من بسته‌ میشه‌ و حکمش‌ چی‌ هست‌؟ با‌ تشکر‌

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجازات غیبت از مرخصی زندان پس از مرخصی 74 ضربه شلاق و یا حبس از 3 تا 6 ماه خواهد بود. بر همین اساس در صورتی که شخصی که به وی مرخصی زندان تعلق گرفته است. بدون هیچ دلیل موجهی در موعد مقرر به حبس بازنگردد فراری محسوب می‌گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
سال شما حقوقی نیست و مشمول تخلفات زندان می‌باشد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق زندان موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است به لحاظ تخلف اری
بهتر است مراجعه کرده و عذر موجهی اگر دارید اعلام دارید