مشاوره حقوقی رایگان - رای باز شدن زندانی

سلام. چه کسانی میتواننند برای زندانی درخواست رای باز بدهند؟
آیا فقط خود زندانی میتواند یا خانواده و وکیل هم می توانند
زندانی چند بار در زندان میتواند درخواست بدهد؟ چون هفته گذشته درخواست داده اما مددکاری زندان میگوید درخواستی نیومده است.
آیا اگر از درخواست زندانی 20 روز گذشته باشد وکیل میتواند تاریخ درخواست رو درست کند یا زندانی باید دوباره درخواست بدهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود محکوم و وکیل ایشان می تواند درخواست آزادی مشروط ، تعلیق مجازات و ... را مطرح نماید
و چند مرتبه هم می توانید درخواست بدهید و ..