مشاوره حقوقی رایگان - قطع درختان

باسلام بنده مالک سه دانگ ازملکی هستم که همسرم بامن شریک است وایشون باهمکاری دوستش مبادرت به بردین 6اصل درخت زروین ویک درخت کهنسال توسکا کرده اند مجازات انها برای قطع درختان چیست؟باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اصولا جزای نقدی
ممکن است اساسا کیفری محکوم نشوند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مطابق ماده 684 قانون مجازات بخش تعزیرات 3 ماه تا یکسال حبس دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم تخریب متصور است، میتوانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این عمل طبق قانون، مجازات زندان را در پی خواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علاوه بر جبران خسارت وارده حسب مورد به جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال برحسب نوع و محیط ، سن درخت و موقعیت آن برای قطع هر درخت و در صورتی که قطع درخت بیش از سی اصله باشد به حبس تعزیری از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مجازات جزای نقدی دردحق دولت و محکومیت به جبران خسارت وارده .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تخریب شامل جا آنها است حبس کوتاهدمدت در بدترین حالت ممکن

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .جرم تخریب در صورت ارائه ادله داراي مجازات جزاي نقدي است