مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت 30ساله در ملکی که اکنون مشاع بین وراث است

سلام. حدودا سی سال پیش خودم نهال درخت غیر مثمر ابریشم را در حیاط منزل کاشتم بعد از سی سال اکنون مالک ملک که پدرم بوده به رحمت خدا رفته ضمنا در زمان حیاط پدرم یک طبقه مسکونی دیگر روی بنای منزل پدری ساختم و ایشان وکالت اون یک طبقه به انضمام دو دانگ از کل زمین ملک رو به نام من زدند الان که مالک فوت شده و زمین بین وراث مشاع شده و با توجه به سهم دودانگ من علاوه بر سهم الارث، وراث اقدام به قطع درخت فوق الذکر کرده اند بدون جلب رضایت من ایا قانونا میتوانم درخواست خسارت و اعلام جرم کنم؟

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام مطابق قانون حفظ و گسترش فضای سبز قطع درخت در اماکن مسکونی زیر 500 متر ایراد قانونی ندارد.در خصوص اصل دعوا برسی دقیقتر نیاز هست .سپاس