مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت در منزل شخصی

سلام. درختی که سی سال پیش من در حیاط منزل پدری کاشته ام و اکنون این ملک مشاع بین وراث است و با توجه به این که یک طبقه از این دو طبقه مسکونی وکالتی به نام من است علاوه بر سهم الارث آیا وراث اجازه قطع درخت به دلیل نارضایتی همسایه بدون رضایت من دارند؟
آیا من که خودم درخت رو کاشته ام و الان با قطع این درخت خسارت به محیط بازی و آسایش زن و فرزندان من وارد شده و با توجه به این که دو دانگ از کل زمین ملک متعلق به من است آیا قانونا حقی برای اعتراض و یا شکایت دارم؟

پاسخ ها :

قطع درخت در ملک مشاع قطع درخت