مشاوره حقوقی رایگان - حریم خیابان

سلام من در استان مازندران اقذام به باز سازی حیاط ویلا کردم ‌دیوار ویلا از طرف خیابان هم سنگ کردم ولی یکی از همسایهامیگه دوسانت از حریم خیابان کم شده وغرامت می‌خواد لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام حتی اگر حریم خیابان گرفته شود ایشان مالکیتی نسبت به این حریم ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق شهرداری حضوراً پیگیری بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وارد حریم خیابان شده باشید شهرداری یا دهیاری می تواند مدعی شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام حریم خیابان ارتباطی به همسایه ندارد

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر دیوار داخل خیابان نرفته باشد مشکلی نیست