مشاوره حقوقی رایگان - دعوی اثبات مالکیت

بنایی واقع در حریم خیابان و فاقد سند رسمی می باشد (طبق نظریه کارشناس)که در ید شخصی قرار دارد . شخص دیگری با مبایعه نامه عادی دعوی اثبات مالکیت را به دادگاه حقوقی مطرح میکند.
آیا طرح دعوی اثبات مالکیت نسبت به املاک فاقد سند رسمی واقع در حریم خیابان امکان پذیر است.
با توجه به این که اخذ سند مالکیت از آثار اثبات مالکیت است ولی برای املاک واقع در حریم خیابان سند مالکیت رسمی صادر نمیشود.

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خب باید دید که مبایعه نامه با چه کسی بسته و فروشنده مالکیتش از کجا آمده