مشاوره حقوقی رایگان - نشست دیوارهای ملک سند دار پس از 6 ماه

با سلام.
بنده 6 ماه پیش ملکی در .... خرید کردم. سند تک برگ انتقال داده شد.4 ماه بعد از خرید متوجه نشست ساختمان شدم. به طوری که الان داخل کوچه پیداه شده و بسیار خطرناک هست.بر اساس اعلام همسایه ها فروشنده به موضوع واقف بوده و در زمان فروش با باز سازی و کاغذ دیواری معایب را از چشم من مخفی نگهداشت.در حال حاضر هم جواب تلفن نمیده ایا میتونم از ایشون ادعای خسارت کنم و یا هزینه تعمیرات را از ایشون مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناس ابتدا نظر دهد سپس بر اساس آن دادخواست مطالبه خسارت‌های ناشی از نشست دیوار را دهید