مشاوره حقوقی رایگان - نشتی سقف ملک

سلام خسته نباشید.
من یک واحد از یک ساختمان چهارواحده که دوتا واحد همکف و دوتا واحد بالا به تازگی خریدم.
وقتی واحد رو خریدم سقفش نشتی داشت که البته خبر نداشتم تا شب قبل از این که بریم محضر واسه انتقال سند که مستاجر بهم زنگ زد گفت سقف نشتی دارد.تو پروسه خرید من فقط یک بار خونه رو دیدم ولی متوجه نشدم نشتی داره و مالک قبلی هم چیزی به من نگفت.مالک قبلی وقتی واحد رو تخلیه کرد و ب مستاجر من داد بهش گفت واحد نشتی دارد که اونم چند روز قبل از انتقال سند بود و مستاجر هم دقیقا شب قبل از انتقال سند به من گفت.
پایان کار ساختمان سال 97 بوده و الان مالک قبلی و سه واحد دیگر میگن که باید سازنده ساختمان بیاد واسه رفع نشت پشت بوم.با توجه به اینکه بالای پشت بام باغچه و فواره داره ممکنه هزینه زیادی داشته باشه به خاطر همینم سه مالک دیگه مخالف هزینه کردن هستن و میگن سازنده باید بیاد درستش کند.
الان سوال من اینه که آیا وظیفه سازنده هست درست کردن این مسئله یا مالکین؟؟و سوال دوم اینه که با توجه ب اینکه سقف وقتی نشتی واسش پیش اومده که دست مالک قبلی بود الان اون باید هزینه بدهد یا من؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند موضوع باید تخصصا مورد کارشناسی قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع بستگی به مبایعه نامه شما و تعهدات ضمن عقد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هزینه را می‌بایست در املاکی که اجاره شده استپردازد مگر اینکه از طرف شخص دیگری بوده باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به قرارداد مالکین با سازنده دارد،اصولا وقتی ملک تحویل شد این ادعاها پذیرفته نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتوانید پیش از انتقال مالکیت در اینخصوص توافق نمایید ولیکن پس از انتقال سند مسئولیت و هزینه به عهده شما خواهد بود ضمنا اصل بر پرداخت هزینه های تعمیرات توسط مالکین خواهد بود مگر اینکه قصور سازنده در ساخت به اثبات رسد .

بهروز حکیمی پور

جناب آقای بهروز حکیمی پور :

نه با توجه به اینکه سال ساخت مربوط به 6 سال قبل است به سازنده ربطی ندارد ، اگر منظورتان از سقف شما همان پست بام هست به عهده کلیه اعضای ساختمان می باشد زیرا پشت بام جز مشاعات هست