مشاوره حقوقی رایگان - نشست ساختمان نوساز

یک واحد نوساز خریدیم دیوارهای آن ترک خورده ایامی توان از سازنده شکایت کنیم واحد رو پس بدیم یا فقط می توان ادعای خسارت کرد؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به تامین دلیل نمایید تا موضوع کارشناسی شود و بعد براساس آن اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست کارشناسی نماییدمطابق نظر کارشناس دادخواست مناسب طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید
تحت شرایطی امکان فسخ قرارداد نیز وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید تا وضعیت ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری تحت بررسی قرار گیرد.
سپس بر اساس نظریه کارشناسی با توجه به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین می‌توانید نسبت به فسخ معامله اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع قرارداد و تعهدات سازنده و ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد است موضوع را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نموده و شکایت خسارت مطرح نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نسبت به فسخ و اقاله مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما