مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل و استفاده از سند مجعول

باسلام
شخصی به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کرده است.
اگر در دادگاه این اتهام اثبات نشود چطوری من میتوانم شکایت کنم که طرف مقابل محکوم کنم چون از قاضی سوال کردم گفت شکایت کنی منع تعقیب میخورد چون طرف به موضوعی شک کرده آمده شکایت کرده است.

لطفا راهنمایی کنید چطوری باید شکایت کنم چون این کار باعث خسارت سنگینی در حوزه اعتبارم خورده است؟ خسارت مالی خوردم؟ لطفا راهی که به نتیجه میرسد را راهنمایی کنید ممنون میشوم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
احراز جعل اسناد نیاز به عناصر سازنده آن جرم دارد لذا باید دلایل و قرائن محکمه پسندی ارائه و از آن دفاع نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت صدور حکم قطعی قرار منع تعقیب ، شما میتوانید شکوائیه افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید

و شما باید سؤنیت و عمد ایشان را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت قطعیت شما می‌توانید درخواست اعاده دادرسی داشته باشید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت عدم اثبات جعل با در نظر گرفتن شرایطی