مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل و استفاده از سند مجعول وتغییر در مقدار سهام

من وبرادرن در سال 83 شرکت با ترکیب سهامداران خانوادگی 50....50 تشکیل دادیم...برادرم بدلیل ورشکستگی مال خو از کشور خارج شد....من ضمن کسب مهارت خاص مجوزی فعالیتی دریافت وبا سرمایه خود واستفاده از عنوان شرکت فعالیت نمودم.....امروز پس از 15سال برادرم وخانواده با طرح دعاوی جعل امضا و استفاده از سند مجعول علیه من شکایت کردن....ترکیب هیات مدیره پن ودونف فرزندان برادرم بوده وهستند....تمامی صورتجلسات که همگی فقط بمنظور ابقا هیات مدیره بوده
طبق روال انجام میشده....لیکن نامبردگان نسبت به آخرین صورتجلسات طرح دعوا نمودن......اضافه کنم در این سالها انه هیچگونه سرمایه مادی ومعنوی ومشارکت نداره اند........در آخر عرض کنم که ماهیت مجوز فعالیت خدماتی هست وجود قائم بشخصه من هست وغیر قابل انتقال بغیر......سوال....آیا ادعای انها وارد هست؟ وهمچنین ادعای انها در مورد دریافت سود در تمامی سالها وارد هست وتا چندسال قبل می‌توانند ادعای حقوقی دریافت سود داشته باشند؟.....تشکر از بذل توجه وجواب

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارایه پاسخ صریح باید جزییات موضوع و اساسنامه شرکت اخذ گردد