مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل و استفاده از سند مجعول

باسلام خدمت وکلای مجرب دادگستری
اینجانب سال 95 اسبی به قیمت 30 میلیون تومان به شخصی فروختم که در قبال این معامله 2 فقره چک و 3 فقره سفته دریافت نمودم که وصول نشد لذا امضای سفته ها با چک مشابه بود و کنار سفته ها اثر انگشت هم بود ولی چک از م.ص بود ولی در سفته فقط نوشته بود ع.ص و مندرجات دیگر سفته سفید بود که خریدار اسب بمن گفت نام م.ص هم اضافه کن من هم چون دیدم امضا مشابه و مانند امضا چک هست اضافه کردم و سفته را کامل پر کردم و بعد به گفته ی ع.ص فهمیدم ع.ص از م.ص وکالت امضا داشته و چک های پدرش را امضا میکرده لذا اقدام حقوقی کردم و به صورت تضامنی محکوم گردیدند و اعتراضی نیاوردند و اعسار گذاشتند و اعسارشان رد شد ولی چون قسم خوردند پول سفته ها را بدهکار نیستند من فقط خسارت چک را طبق شاخص بانک مرکزی حساب کردم و پول سفته ها را بخشیدم که کل بدهیشان 50میلیون میشد با خسارات من 24 میلیون توافق کردم و گزارش اصلاحی صادر شد که ماهی 2میلیون پرداخت کنند لذا اینجانب را فریب دادند و شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کردند که اینجانب بصورت غیابی 2 سال محکوم به حبس گردیدم خواهش میکنم اگه راهی هست راهنمایی کنید تا گرفتار نشم من رحم کردم ولی اونا فریبم دادند ممنون از وکلای مجرب

پاسخ ها :

حسين  مصطفي زاده گيچه

حسين مصطفي زاده گيچه :

سلام اگه شاهد داشته باشید که به درخواست آنها دستکاری کردید اونوقت اعاده دادرسی مفید خواهد بود.

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
می بایست از لوایح و اظهاراتشان که در دادگاه حقوقی مبنی بر قبول صدور سفته نموده اند بهره برداری کنید.