مشاوره حقوقی رایگان - درخواست شناسنامه

سلام وعرض ادب ......هستم اتباع هستم دارای کارت آمایش پدرومادرم45ساله که توایران زندگی میکنند منم متولد 63هستم ودارای 3فرزند پسر همراه باخانومم متولد ایران هستیم خانومم وبچه ها برگه ولادت دارند ولی من ندارم می میخواستم بدونم میشه شناسنامه گرفت یاکه نه اگر نمیشه لطفاراهنمایی کنیدیاعلی مدد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد.
صرفا اتباعی که مادر آنها ایرانی است تحت شرایطی می توانند تابعیت ایران و شناسنامه بگیرند و دختران اتباع که با پسران ایرانی ازدواج کنند به تابعیت از شوهر تابعیت ایران را کسب می کنند.