مشاوره حقوقی رایگان - گواهی ولادت

با سلام
من و همسرم مدرک معتبر داریم،فرزندانم که الان 10ساله هستند گواهی ولادت ندارن
تولدشان در بیمارستان بوده و بخاطر اینکه کپی مدرک خانومم همراهم نبودو گفته بودن بعدا بیار،که منم بخاطر گرفتاری نبرده بودم گواهی ولادت صادر نکردند
بعدا با پیگیری که کردم از اداره اتباع نامه دادن به بیمارستان تا دلیل صادر نشدن گواهی ولادت مشخص بگن،در جواب نامه هم بیمارستان نامه داد که بخاطر نبودن مدرک مادر گواهی صادر نشده
الان همون نامه را بهم دادن و میگن همین گواهی ولادتته ولی هیچ جا با این نامه کارمو راه نمیاندازن
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از امور اتباع موضوع را پیگیری نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

از بیمارستان گواهی ولادت را درخواست کنید.