مشاوره حقوقی رایگان - اتباع

اتباع هستم . دارای 2 فرزند. فرزند بزگم 8 ماه بعد از تولد گذرنامه گرفته. الان 18 سالشونه .گواهی ولادت داره ولی ثبت احوال رسمی نکرد .
چطور میتونم اقدام به شناسنامه کنم .
لازم به ذکر هست خودم و همسرم هم متولد ایرانیم . ولی داخل پاسپورت متولد افغانستان زدن . می خواهم متولد ایران کنم بیمارستان گواهی نمی دهد می گوید محرمانه است . از کجا اقدام کنم . چون اگه متولد ایران باشم می تونم از بند 4 استفاده کنم.
راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دادگاه اقدام نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

نیاز هست وکیل بگیرید تا کل پروسه را انجام دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اوبات نسب باید تنظیم شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد می‌شود دادخواست به خواسته اثبات نسب در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.