مشاوره حقوقی رایگان - شرایط گرفتن شناسنامه برای اتباع

سلام و عرض خسته نباشی
من والدینم افغانستانی هستن و من خودم متولد ایرانم و کارت بیمارستانم دارم و در ایران دیپلم گرفتم پاسپورت خانوادگیم داریم ک اعتبارش بیش از ده ساله من برای شناسنامه ایرانی زنگ زدم ب دفتر کفالت گفتن نمیشه
میخاستم بدونم من میتونم شناسنامه ایران رو بگیرم اگه میشه شرایطش چیه؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر 18 سال تمام داشته باشید و متولد ایران باشید میتونید شناسنامه ایرانی بگیرید