مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام. زنی ایرانی با فردی افغانستانی ازدواج کرده و حال طلاق گرفتند . و یک دختر چهارساله دارن که حضانت با مادره. و الان شناسنامه واسه دخترش میخواد بگیره . باید چکار کرد؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

طبق قوانین موجود، گرفتن شناسنامه برای فرزندان حاصل از ازدواج زن ایرانی با تبعه خارجی سخت می باشد و با صرف مشاوره گرفتن کار چندانی از پیش نخواهید برد. بهتر است در این مورد وکیل گرفته شود.