مشاوره حقوقی رایگان - تصرف بخشی از زمین توسط همسایه

با سلام و خسته نباشید
سه سال پیش در گیلان اقدام به خرید قطعه زمینی کردم که وراثی بود و بخشی از حیات خونه قدیمی که اونجا بود رو خریدم که سه ماه بعد از من فرد دیگری اون خونه قدیمی رو خرید درتمامی نقشه ها تقسیم نامه و سیماک حدتی بعد از مشخص کردن و عقب نشینی های لازم مثل حریم نهر و قیره در تمامی اونها حد دیوارهای مشترک با همسایه مشخص شده فقط در قولنامه خریداری شده ذکر نشده چون سه جهت دیوار مشرک هستش حال همسایه بدون جواز حتی و اطلاع دیوار کشیده اون هم اونجوری که دوست داشت و حتی 6.5 متر وارد زمین من شده و تصرف کرده که نهایتا منجر به شکایت من شد که دادگاه به کارشناس ارجاع داد که در یک هفته نظر بده که کارشناس 4ماه بعد نظر داد که چون تو قولنامه حدود مشخص نشده و اون آقا ادعا داره که حتی زمینی که خریده کمتر از متراژ خریداری‌ هست قاضی هم پرونده رو مختومه اعلام کرد آیا این عدالت میخواستم از شما بزرگوارم بپرسم آیا میشه کاری کرد یا باید افسوس خورد ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به اظهارات شما ، جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی دادنامه و قرارداد میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است