مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

باسلام. بنده زمینی دارم ک زمین جلویی اقدام به دیوارکشی دور زمینش کرده است و هنگام دیوار کشی بجای اینک 40سانت دیوارش را در زمین خودش بگذارد، 40سانت وارد زمین ما شده است. میخواستم ببینم چگونه باید برخورد کنیم با اقدام این فرد؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شکایت تحت عنوان رفع تصرف عدوانی هم به صورت حقوقی و هم کیفری هرکدام خودتون صلاح دونستید کیفری هم ملک رو تحویل میدن وهم مجازات هم دارد ولی در حقوقی فقط رفع تصرف میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، در گزارش ذکر بشود و سپس باید دادخواست تصرف عدوانی
را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل دادخواست تصرف عدوانی بدهید.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام میتوانید نسبت به طرح دعوای حقوقی رفع تصرف عدوانی طرح دعوا نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری رفع تصرف عدوانی با ارایه مدارک مالکیت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا تامین دلیل نمایید سپس دادخواست رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید
اگر سند مالکیت رسمی دارید شکایت کیفری قابل طرح می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تامین دلیل سپس شکایت رفع تصرف عدوانی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا درخواست تامین دلیل بنمایید و سپس دادخواست تصرف عدوانی را مطرح نمایید