مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

سلام خسته نباشید.ببخشیدیک سوال داشتم خانه پدری من الان میخوادتقسیم بشه بین من خواهربرادرام بعدمتراژ خانه متوجه شدم خانه بقل دستی به عرض 70سانت به طول 16مترازمتراژ زمین خانه پدریم ساخته برای خودش..متراژ خانه چقدرهستش توی قولنامه متراژخانه مشخص حالا راه داره صددرصدپس بگیرم یاپولش بگیرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید

و سپس با توجه به مستندات و دلایل دادخواست اقامه نمایید