مشاوره حقوقی رایگان - جرم تصرف زمین

باسلام
مالک زمین کناری ام دیوار کشی کرده و بیست متر از زمین من را هم در دیوار فوق جزو زمین خودش کرده
بدون رضایت من
1- ایشان حداکثر از نظر دادگاه چه جرمی مرتکب شده؟
2- اگر بنده بدون رضایت وی و بدون حکم دادگاه دیوار قسمت درون زمین 3ام را خراب کنم حداکثر چه جرمی مرتکب میشوم?

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام از طریق قانونی اقدام کنید؛ در غیر این صورت مرتکب جرم تخریب شده اید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان مرتکب جرم تصرف عدوانی شده است شما بدون حکم دادگاه دیوار را تخریب نکنید تحت شرایطی میتواند برای شما مسولیت ایجاد کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان تصرف عدوانی انجام داده است پیشنهاد می شود ابتدا تامین دلیل مالی سپس اقدام کنید چرا که ممکن است خساراتی برای شمابه بار بیاورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با علم واطلاع به حریم زمین شما تجاوز نموده قابل شکایت کیفری بعنوان تصرف عدوانی می باشد در غیر اینصورت موضوع جنبه حقوقی خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
همسایه مرتکب جرم تصرف عدوانی شده است ولی برای تحقق جرم و اعمال مجازات باید سؤنیت نیت ایشان احراز و اثبات گردد
در غیر این صورت شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

در صورتی که شما دیوار را تخریب نمایید مرتکب جرم تخریب میشوید و مجازات خواهد داشت

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،ایشان مرتکب جرم تصرف عدوانی شده از ایشان شکایت نمایید و از طریق قانون اقدام نمایید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

در اینکه از لحاظ حقوقی می توانید دادخواست رفع تصرف و قلع و قمع بخواهید شکی نیست ولی در موضوع شکایت کیفری باید احتیاط کنید چون ممکن است به استناد عدم سوء نیت شکایتتان رد شود.بهتر است اظهارنامه ارسال نمایید و بعد از آن برا یقلع و قمع شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد عدوانی بودن تصرف اثبات شود یا خیر در هر صورت در صورت اثبات سوء‌نیت از یک ماه تا یک سال حبس خواهد داشت تخریب هم بسته به نظر قاضی حبس خواهد داشت یا جزای نقدی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جرمی نکرده بلکه اشتباه کرده
شما به اتهام تخریب اموال مردم به شش ماه حبس محکوم می شوید.
این کار راه قانونی دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اشتباهی رخ داده است و دیوار سمت دیگری که متعلق به دیگیری است تخریب شود و عمدا باشد تخریب محسوب میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرم طرف شما تصرف عدوانی است و مجازات آن تا 15 روز تا شش ماه حبس است .
جرم شما مشمول تخریب است حسب مورد اگر قیمت مال مورد تخریب تا ده میلیون تومان باشد مجازات آن تا دو برابر قیمت آن مال است و اگر مال مورد تخریب قیمت آن بیش از ده میلیون تومان باشد 6 ماه تا یک سال و نیم حبس است

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،ایشان تصرف عدوانی نموده ورفع تصرف مستلزم حکم دادگاه است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

1 _ تحت عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید
2_ پرداخت خسارت و تخریب عمدی