مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با اتومبیل

سلام. من بعد از تصادف همه کارها را انجام دادم بعد نامه پزشکی قانونی نامه اخر را داد نوشته خراش حارصه ساق راست کبودی ساق چپ کبودی راست گردن
شکستگی ثلث فوقانی استخوان زنداسفل راست که التیام نیافته تلقی میگردد ارش نقص عضوی مهدودیتی حرکتی ایجادشده ارنج دودرصد دیه کامل میباشدشکستگی فک تهتانی سمت راست التیام يافته شکستگی استخوان گیجگاهی با امتداد به کف جمجمه (هاشمه) بهبود یافته له شدگی بافت مغزی که ارش ان سه درصد دیه کامل شکستگی استخوان جناق سینه که ارش ان چهار درصد دیه کامل شکستگی استخوان درشت نی ساق پاچپ با درگیری سطح مفصلی که بطور معیوب التیام یافته که ارش متعلق به درگیری مفصلی ان یک درصد ونقص عضو بازمینه قبلی نه رصد میباشدو ده روز بعداحضاریه قرار نهایی امد با عرض پوزش میخواهم بدانم چکاری انجام بدهم که دیه ام را بگیرم و مبلغ تقریبی ان چقدر می باشد با عرض معذرت خواهی

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه معاینه مجدد نداشته باشید رای صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ دیه توسط مرجع قضایی تعیین خواهد شد و بعد از صدور حکم قطعی درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دقیق دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی اگر نیاز به طول درمان باشد مجددا به شما کارت معاینه مجدد با شماره پیگیری داده خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین میزان درصد دیه با پزشکی قانونی است و در گواهی که به شما داده خواهد شد قید می گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس فنی راهور ملاک است همچنین برگه پزشکی قانونی نیز باید دیده شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پس از تعیین درصد دیه محاسبه در اجرای احکام صورت میگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلغ دیه توسط مرجع قضایی تعیین خواهد شد و بعد از صدور حکم قطعی درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر قبلا شکایت ایراد صدمه بدنی ناشی از تصادفات نموده اید منتظر حکم دادگاه باشید و الی شکایت را مطرح نمایید‌

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
دریافت دیه منوط به صدور حکم قطعی می باشد البته لازم به ذکر است مطابق ماده 34قانون بیمه اجباری درصورت ارایه گزارش پلیس راهور و گواهی پزشکی قانونی شرکت بیمه موظف است حداقل 50٪ از دیه تقریبی را پرداخت نمایدو مابقی پس از معین شدن میزان قطعی دیه پرداخت نماید.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام پس از صدور رأی قطعی از طریق اجرای احکام اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
دیه را پزشک قانونی بعد از,معاینه مشخص مینماید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اجراي احكام محاسبه دقيق حين اجرا مي نمايند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر قرار مچرمیت صادر شود پرونده به دادگاه میرود و دادگاه در صورت احراز حکم به پرداخت دیه میدهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حدود 25 درصد که می شود 150 میلیون تومان درخواست معرفی به شرکت بیمه بده به بازپرس