مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام عرض ادب. بنده تصادف داشتم که الان یه سال میگذره و الان رای صادر شده به نفع من است و در طی بیست روز دادگاه تجدیدنظر هیچگونه اعتراضی نبوده و امروز پیامک واصل شدن به اجرای احکام اومده سوال داشتم من الان باید اقدامی انجام بدم برای دریافت دیه.
مرسی بابت پاسخگویی شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ارسال پرونده به اجرای احکام می توانید حضورا از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
به اجرای احکام مراجعه شود.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. به عنوان محکوم له پرونده به اجرای احکام مراجعه کرده و اطلاعات حساب بانکی خود را اعلام کنید تا پس از واریز دیه به حساب دادگستری، متعاقباً به حساب شما واریز گردد...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید