مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری دریافت دیه تصادف

سلام من پارسال آذر ماه حین عبور از خیابون با یک موتور تصادف کردم و پام شکست
بعد از جراحی و گذشت نه ماه نامه ی پایان درمان رو مهر ماه به دادگاه دادیم
قاضی گفت تا اخر مهر دیه رو دریافت میکنم و الان یک ماه گذشته و چیزی پرداخت نشده چطوری میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

از قسمت اجرای احکام دادگستری پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اجرای احکام کیفری مراجعه کرده تـــا توسط توقیف اموال محکوم‌علیه به حق خود نائل شوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم میتوانید تقاضای اجرای حکم پرداخت دیه را از شعبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید و درخواست توقیف اموال و مزایده ایشان را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اجرای احکام دادگستری پیگیری نمایید