مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری ملک فروخته شده در مزایده توسط مالک اصلی

سلام. ملکی به خاطر بدهی به بانک توسط بانک تصرف شده و در مزایده به فروش میرسد. مالک جدید ملک را به شخص ثالثی به فروش میرساند. آیا مالک اولی امکان این را دارد که با تسویه بدهی خود به بانک و شکایت به دادگاه ملک خود را پس بگیرد؟

پاسخ ها :

باز پس گیری ملک فروخته شده در مزایده توسط مالک پس گرفتن ملک فروخته شده در مزایده پس گرفتن ملک مزایده شده مزایده ملک مزایده ملک