مشاوره حقوقی رایگان - چطور می تونیم بعد از فروش ملکی در مزایده ملک رو پس بگیریم

با سلام و عرض ادب
ویلا و باغی از پدرم به ما به ارث رسید برادر بزرگم مانع تقسیم ارث شد و خواهر بعد از شکایت و طی کردن مراحل قانونی خانه و زمین را در مزاید فروخت با آنکه من موافق فروش نبودم می خواستم ببینم راهی وجود داره که ما زمینی که در مزایده به فروش رفته را پس بگیر یم
اگر نمی شود کاری انجام داد سهم دادگاه از قروش این مزاید چقدر هست منظورم اینه که چند درصد رو دادگاه برمی داره ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر برنده مزایده کل پول را واریز کرده نمیشه، حق دادگاه پنج درصد کل مزایده بعلاوه هزینه دادرسی و پول وکیل که خواندگان باید به خواهان پرداخت کنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر برنده مزایده کل پول را واریز کرده نمیشه،