مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک فروخته شده در مزایده

سلام وقت بخیر
پدر من سال ها پیش قبل فوت تمام زمین های کشاورزی خودشو به برادرش میده تا روشون کار کنه و به شهر میره ،اما هیچ سند و قولنامه ای نیست ،یعنی فقط زبانی و موقت این کارو میکنه
اما بعد فوتش برادرزادش با دستکاری ادعا میکنه اون زمین ها برای خودشه و در مزایده اون ها رو به فروش میرسونه
حالا اگه ما وراث ،بریم و اثبات کنیم که زمین ها برای پدرمونه ،امکانش هست زمین هایی که در مزایده به فروش رفته رو پس بگیریم ؟
و سوال دومم اینه که اگه سندی دستمون نباشه چطوری اثبات کنیم زمین ها برای ماست ؟
ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اثبات مالکیت با ادله اثبات شهود و تحقیقات محلی بدهین

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

سلام وقت بخیر اگر دلایل و مدارک اثباتی شما قوی باشد بله امکان بازپس گرفتن زمین ها می باشد
در صورت عدم وجود هر گونه سند و مدرک مکتوب می توان از شهادت شهود استفاده نمود.
در خصوص سوال آخر با توجه به اینکه زمین ها منتقل گردیده اند در حکم تلف می باشند و امکان عودت آنها وجود ندارد.(رویه غالب محاکم) و به همین دلیل ثمن آنها به شما پرداخت خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما اگر دلایل و مستندات دارید می‌توانید اقدام نمایید اثبات مالکیت را از طریق دادگاه محترم درخواست کنید