مشاوره حقوقی رایگان - لباسشویی معیوب

سلام وقت بخیر بنده لباسشویی دست دوم خریدم ک گفتن سالمه و یک سال و نیم کار کرده وقتی در منزل نصبش کردیم چند ایراد داشت ک کارشناس گفتن این دستگاه حدود 8 سال کار کرده حالا برای پس گرفتن پولم باید چکار کنم ب کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید به فروشنده مراجعه کرده و در صورت عدم پاسخگویی می توانید از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تأیید فسخ و استرداد ثمن معامله بدهید.